Shirtingstoffer og rester

Min målsætning i februar er at sy to af disse søde og nemme blokke hver dag, så har jeg nemlig blokke nok til et slumretæppe. Jeg tyvstartede jo lidt i januar…

Blokken hedder “Square-in-a-Square” (kvadrat i kvadrat) eller “Economy Block”, og den er ret hurtig at sy – i hånden over pap, på “amerikansk” med plastskabeloner eller på symaskinen.


Blokkene skal sættes sammen med en blok af et helt stykke stof i hver anden blok.


Blokkene måler færdige 14 x 14 cm, og jeg har brugt følgende skabeloner:

Kvadrat A-5 = 7 x 7 cm, trekant C-2 = 5 x 5 x 7 cm og trekant C-3 = 7 x 7 x 10 cm

Skabelonerne findes både i pap og plast 😊

Jeg har brugt mange forskellige shirtingstoffer = baggrundsstoffer i mine blokke, da hele opgaven går ud på at få brugt nogle rester. Nogle af dem er rigtig gamle, og andre har jeg faktisk på hylderne lige nu. Her kommer lidt billeder til jer, som har søgt shirtingstoffer:


Jeg har valgt at blande både de helt lyse shirtingstoffer med nogle, der har lidt mere farve på, da jeg godt kan lide det lidt “tilfældige” look. Er du til et mere organiseret udtryk, kan du naturligvis vælge at bruge et stof til alle blokkene.

Håber du kan blive inspireret til din egen restequilt!

Jeg holder en lille vinterferie fredag d. 16. februar, så der vil forretningen være lukket ;).

Hilsen, Ann

Udgivet af

annbaird

Din specialforretning med det gode udvalg!