Julekalender 2019 – 1

Graphic Garden

Traditioner er så hyggelige, så jeg fortsætter med en julekalender her i december, hvor jeg hver dag fra 1. – 24. vil lægge lidt inspiration ud til et hyggeligt juleslumretæppe…

Denne gang består tæppet af både stjerne-blokke (det er vist ikke den store overraskelse… 😉 – jeg elsker jo stjerner!) og blokke med applikerede cirkler.

Julekalender 2019
Stjerneblok

Blokkene måler 20 x 20 cm (færdigt mål), og jeg syer i alt 35 blokke. Jeg har syet stjernerne i hånden på amerikansk – men de kan naturligvis også syes i hånden over pap – eller på symaskine, hvis man hellere vil det. Der er brugt følgende skabeloner:

Kvadrat A-6 : 10 x 10 cm

Kvadrat A-3 : 5 x 5 cm

Trekant C-2: 5 x 5 x 7 cm

Trekant C-3: 7 x 7 x 10 cm

Blokkene med cirkler har jeg applikeret ved hjælp af Apliquick stængerne og Vliselina. Den store cirkel har en diameter på 14 cm, og den lille 7,5 cm.

Julekalender 2019
Blok med cirkler

Jeg applikerer først den lille cirkel til den store, inden jeg applikerer cirklerne til baggrundsstoffet.

Stofvalget denne gang er lidt usædvanlig for mig…, men nogle gange er det både sjovt og sundt at blive lidt “provokeret” til at træde ud af sin vante gænge! Og min mor synes, at det er helt rart at få reduceret lidt i sit lager. Godt man har en mor, hvor man kan “låne” lidt ;)!

Decemberhilsen, Ann

Udgivet af

annbaird

Din specialforretning med det gode udvalg!