Hygge – i en svær tid

Det er en svær tid, vi lever i – men der er også små lyspunkter… Solen skinner så dejligt, og foråret er helt sikkert godt på vej! Hver dag bringer små nye glæder i haven, og fuglene synger med stor iver.

Jeg holder forretningen lukket frem til efter påske – men du er naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på ann@patchwork-huset.dk, hvis der er noget du mangler. Jeg sender gerne!

Den ekstra lange påskeferie skal bruges på noget fornuftigt, har jeg tænkt, så derfor er jeg gået i gang med at rydde op i mine UFO’er – og der er nok at tage af! 😉

Plastskabeloner
Sommeren 2019

Som det ofte sker hos mig, så starter jeg i fin stil og får vist frem til kunder, der lige som jeg godt kan lide restetæpper… Vi kan jo alle bruge lidt inspiration til samlingen af stoffer, som i perioder vokser mere end godt er!

Plastskabeloner

Mærkeligt nok kommer der tit et eller andet i vejen… et projekt til et kursus, noget som skal være færdigt til en demo eller bare en anden god ide, som man liiige er nødt til at teste… Kender du det?

Nu har jeg fået syet de sidste blokke og syet dem til resten. Så er det bare kanterne… og jeg er i gang ved symaskinen!!

Håber du også har fundet et hyggeligt sytøj, som kan sætte positive tanker i gang.

Pas godt på dig!

Ann

Udgivet af

annbaird

Din specialforretning med det gode udvalg!