Stjerner, stjerner og flere stjerner

Stjerner… ja, de fleste af jer er nok klar over, at jeg elsker stjerner! Både de meget enkle og de mere komplicerede.

 

Stjerner
Generals’ Wives af Jette Carlsen.

 

Jeg har altid været rigtig glad for at sy over pap – og har altid sagt, at “amerikansk håndsyning” ikke var noget for mig. Men man skal, som bekendt, aldrig sige aldrig – og man kan jo altid lære noget nyt; så nu øver jeg mig i at “sy på amerikansk”. Tror faktisk jeg kan blive helt glad for det, selvom jeg synes, nogle ting bliver mere nøjagtige (for mig i hvert fald), når jeg syer over pap.

De færdige blokke måler 14 x 14 cm.

Lige nu syer jeg små blokke med stjerner i glade farver med hvid baggrund (tilsvarende stoffer ventes hjem i november). Helt hvad de skal blive til, har jeg ikke bestemt endnu – men jeg har flere ideer…!

Vi har fået lavet en ny skabelon i plast til stjernen – og den passer naturligvis sammen med 3,5 cm kvadratet og 5 cm trekanten (5 x 5 x 7 cm).

Stjerner
Plastskabelonen til stjernerne

Husk at lægge stoffet til stjernen ret mod ret, inden du skærer ud (så delene bliver spejlvendt) – jeg har til flere stjerner, fordi jeg glemte det!

Det smukke tæppe øverst i dette indlæg – lavet af Jette Carlsen – er på besøg her i Patchworkhuset frem til og med d. 29. oktober sammen med flere af Jettes tæpper, så kig forbi og bliv inspireret.

Udgivet af

annbaird

Din specialforretning med det gode udvalg!