Fotografering af tæpper…

Det er ikke altid nemt at fotografere tæpper… især ikke når det blæser vildt og inderligt udenfor; men så er det godt, at manden har en god stige. Jeg er ikke meget glad for vore skrå vægge, men lige i dette tilfælde gav de højden til både fotografen og stigen!

Ole-stige  Godt manden ikke er bange for højder!

Og hvorfor nu al dette halløj?

Jeg er næsten færdig med at sy “Ofelia”, som jeg startede på i sommer. Mangler bare lige et par trekanter foroven og forneden (plus naturligvis quiltningen, men det er en helt anden historie). Desværre besluttede symaskinen sig for at blive syg midt i det hele, så nu er det bare at vente på dommen fra reparatøren (jeg krydser fingre)…, men her er hun næsten færdig:

Ofelia - ikke helt færdig, men næsten...
Ofelia – ikke helt færdig, men næsten…

Og ja, der kommer mønster på tæppet, når jeg har den færdig.

Ann

Udgivet af

annbaird

Din specialforretning med det gode udvalg!